|
Sanel
|
 |
« na: Kolovoz 02, 2007, 06:56:50 » |
|
Nemam programa za Flash izadu pa bil mi ko napravio 1 mini flash animaciju od 4 slide sa obi?nim texom?  Sanel
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Dok se moj ?ef bude pona?a tako, kao da puno zaradjum, ja ?u se pona?ati kao da puno radim.
|
|
|
Zelja
Administrator
Itanium 2
|
 |
« Odgovor #1 na: Kolovoz 02, 2007, 08:41:09 » |
|
sanele da nemislis nece niko da odgovori, ja nemam pojma o fashu, rado bih ti to odradio..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amelaga
|
 |
« Odgovor #2 na: Kolovoz 04, 2007, 04:32:42 » |
|
koliko placas?  komp. na kojem imam flash je trenutno bez monitora. ako se neko jos ne javi, morem skopcati ovaj monitor (ili da mi pozajmis svoj).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cobraX
Galaksija
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 19, 2007, 12:37:26 » |
|
ako ti nije niko do sad odradio odradicu ti ja . nije problem! samo javi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
cobraX
Galaksija
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 21, 2007, 03:05:43 » |
|
OK. Napisi detaljno sta zelis da radi SlideShow (pominjes i fade in\out) ,zelis slike direktno u file-u ili da ih ucitava iz foldera i sl...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
afan
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 22, 2007, 02:16:04 » |
|
OK. Napisi detaljno sta zelis da radi SlideShow (pominjes i fade in\out) ,zelis slike direktno u file-u ili da ih ucitava iz foldera i sl...
pogeldaj http://www.europeanfootballschool.com/flash na naslovnoj. dobio ga od vlasnika stranice. ne zelim da ide gore dole nego SAMO fade in/out. takodje, file je 5MB (?!?!?). ubjedjen sam da bi trebao biti puuuuuno manji. hvala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uzdaj se use, use i u openSuse
|
|
|
cobraX
Galaksija
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 22, 2007, 03:21:45 » |
|
Da, jasno! ima nekoliko stvari koje prethodno trebam znati 1.postoji li fiksiran broj slika ili ne! 2.ucitavanje iz Foldera ili ugradjeno u fajl!
sam fajl bi trebao biti manji od 1 Kb Ovo sto pominjes 5Mb - verovatno su sve slike ugradjene u fajl i ekstremno velike ili ih ima mnogo mada i to ako se dobro uradi moze jednako perfektno da funkcionise!
Ako su slike ugradjene u swf fajl to moze vrlo jednostavno da se uradi Jedino ako se ucitava nepoznat broj slika, iz nekog folder-a, morao bih malo da se prisetim, mada mislim da je i prilicno jednostavno.
Javi detalje pa da zavrsimo to! Ima li ovde negde tvog maila pa da ti saljem uradjeno?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
denisb
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 23, 2007, 02:26:14 » |
|
Hebem ga ja, sto se usuti? Pomogo bi ti i ja!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
afan
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 25, 2007, 02:49:27 » |
|
Da, jasno! ima nekoliko stvari koje prethodno trebam znati 1.postoji li fiksiran broj slika ili ne! 2.ucitavanje iz Foldera ili ugradjeno u fajl!
sam fajl bi trebao biti manji od 1 Kb Ovo sto pominjes 5Mb - verovatno su sve slike ugradjene u fajl i ekstremno velike ili ih ima mnogo mada i to ako se dobro uradi moze jednako perfektno da funkcionise!
Ako su slike ugradjene u swf fajl to moze vrlo jednostavno da se uradi Jedino ako se ucitava nepoznat broj slika, iz nekog folder-a, morao bih malo da se prisetim, mada mislim da je i prilicno jednostavno.
Javi detalje pa da zavrsimo to! Ima li ovde negde tvog maila pa da ti saljem uradjeno?
ja mislim da su slike "ugradjene" u file. u stvari, jesu jer sam samo flash file prebacio na novi server a i dalje radi. koja solucija je bolja, ugradjene ili ne? nesto mi govori da je "baska" slike "baska" file bolja solucija jer (pretpostavljam) mogu zamjeniti sliku zadrzavajuci isto ime a da flash i dalje radi?!? email? ispod slicice sa lijeve strane, mala koverta... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2007, 02:51:58 do afan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
afan
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 25, 2007, 02:50:36 » |
|
Hebem ga ja, sto se usuti? Pomogo bi ti i ja! pa, ja cek'o i cek'o i cek'o... pretpostavio sam da si zauzet pa te ne htjedoh zahmetiti... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cobraX
Galaksija
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 10, 2007, 05:32:14 » |
|
Afane, dobi li ti mail od mene? Ne javljas...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 10, 2007, 05:33:59 do cobraX »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
afan
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 12, 2007, 07:36:18 » |
|
Afane, dobi li ti mail od mene? Ne javljas...
uh! ne znam kako drugi, ali ja uglavnom provjerim PM - kad me neko napomene, bas kao ti sada. izvini hadzija. hvala ti za odgovor, odoh se malo igrati sa tvojim rjesenjem. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|