|
Sanel
|
 |
« Odgovor #15 na: Siječanj 04, 2008, 06:13:11 » |
|
Dino se naljutio  a ja moram na XP bez da probam Ubunte. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Dok se moj ?ef bude pona?a tako, kao da puno zaradjum, ja ?u se pona?ati kao da puno radim.
|
|
|
|
Sanel
|
 |
« Odgovor #16 na: Siječanj 04, 2008, 07:23:32 » |
|
vedran1, ?eeeeeeeeeeeees?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Dok se moj ?ef bude pona?a tako, kao da puno zaradjum, ja ?u se pona?ati kao da puno radim.
|
|
|
|
Sanel
|
 |
« Odgovor #17 na: Siječanj 06, 2008, 08:53:26 » |
|
ZAKLJU?AK:
mislim da je kod mene problem sa CDROM-om koji zbog problema sa ?itanjem, mada sa drugim CD-ima nema problema nije uspio dignut Ubuntu ME.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
afan
|
 |
« Odgovor #18 na: Siječanj 08, 2008, 11:49:32 » |
|
ZAKLJU?AK:
mislim da je kod mene problem sa CDROM-om koji zbog problema sa ?itanjem, mada sa drugim CD-ima nema problema nije uspio dignut Ubuntu ME.
Sanele, mozes li mi se javiti? Ne znam koja ti je nova email adresa? Trebam pomoc oko registrovanja .si domene. Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uzdaj se use, use i u openSuse
|
|
|
|
Sanel
|
 |
« Odgovor #19 na: Siječanj 11, 2008, 09:17:20 » |
|
poslo sam ti privatnu poruku prije par dana i ni?ta od tebe.  Sanel
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
afan
|
 |
« Odgovor #20 na: Siječanj 11, 2008, 10:03:21 » |
|
poslo sam ti privatnu poruku prije par dana i ni?ta od tebe.  Sanel a ja cekam da mi se javis email-om  PP citam svakih nekoliko mjeseci. interesantno da nema mogucnost da, kada primim PP da dobijem potvrdne email, kao sto dobijemkad neko postavi nesto na forumu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sanel
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 07, 2008, 10:00:26 » |
|
Afan samo da ti uhaberim da sam instalirao Ubuntu Muslim Edition.  Sanel
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
afan
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 08, 2008, 01:05:26 » |
|
Afan samo da ti uhaberim da sam instalirao Ubuntu Muslim Edition.  Sanel i? kakvi su "otisci"? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sanel
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 09, 2008, 01:31:50 » |
|
Nakon onih poslije poro?ajnih muka sa monitorom i rezolucijom moram priznati POZITIVNI! Linux je poznat da je sve gore ve? preinstalirano, preko ADD-REMOVE ima? listu programa koja samo ozna?i? i da? install, nije potrebno tra?iti po netu. Islamski dodaci kao ?to je ezan, Kur'an su odli?ina stvar. Ima? opciju vi?e u?a?a Kur'ana. Ima igrica za djecu.  Za korisnike koji trebaju: - internet - ?kola (seminarski radovi, ovo, ono) - obradu slika (koji tek izabjeru grafi?ki program) - audio, muziku - gledanje filmova - Torrneti - i sli?no je SUPER! Za 2 hefte dolazi i verzija 8.04. Mora bi biti hajr, ?im po?inje sa bissmilletom. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Behar
BHW ekipa
Global Moderator
Xeon 3.0 Ghz

... nista mudro ...
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 22, 2008, 10:25:45 » |
|
Hehe, odlicna stvar, valjalo bi oprobati ... ali citam upustva o instalaciji, i sve mi se cini da su trebali patchovati install komandu tako da se pokrece sa: inshallah sudo ./inshallah-ubuntuME.sh 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kutak za razmisljanje: Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until they speak!.
|
|
|
Zelja
Administrator
Itanium 2
|
 |
« Odgovor #25 na: Travanj 23, 2008, 01:53:33 » |
|
tebe nema cesto.. ali kad se pojavis, svaki ti post odlican  inace sta ima down under? Hehe, odlicna stvar, valjalo bi oprobati ... ali citam upustva o instalaciji, i sve mi se cini da su trebali patchovati install komandu tako da se pokrece sa: inshallah sudo ./inshallah-ubuntuME.sh 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
afan
|
 |
« Odgovor #26 na: Travanj 23, 2008, 03:28:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dino L.
Administrator
Itanium 2
public class Dino L. : Insan.Musko.bh
|
 |
« Odgovor #27 na: Travanj 24, 2008, 02:55:37 » |
|
hehehe i fakat sam kopao po dokumentaciji  btw danas cu dobiti disk pa cu na WM nabaciti da vidim kako izgleda ovo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mellita, domi adsum. Lava nisam jeo, al za mene je janje kralj ?ivotinja.
|
|
|
Dino L.
Administrator
Itanium 2
public class Dino L. : Insan.Musko.bh
|
 |
« Odgovor #28 na: Travanj 24, 2008, 03:05:44 » |
|
il necu ipak, sad ce 8.04 verzija ubuntu... bolje to da probam i stavim sebi tih par skinova i programa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mellita, domi adsum. Lava nisam jeo, al za mene je janje kralj ?ivotinja.
|
|
|
Behar
BHW ekipa
Global Moderator
Xeon 3.0 Ghz

... nista mudro ...
|
 |
« Odgovor #29 na: Travanj 26, 2008, 08:19:22 » |
|
Tu sam, tu sam,.... posluje se pomalo, radi se pomalo ... ukratko, sve je 110%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kutak za razmisljanje: Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until they speak!.
|
|
|
|